Свеж
25C491 Гарднер Денвер Индивидуална замена на заптивки

25C491 Гарднер Денвер Индивидуална замена на заптивки

Достапност: Достапно.
DEN 1.00

Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот Загарантирани услуги и задоволство на клиентите. Гордо направено во САД. Совршено компатибилен со OEM. Супериорна контрола на квалитетот. 25 C491 Гарднер Денвер Индивидуална замена на заптивката Сите наши производи се произведени за да ги исполнат или надминуваат спецификациите на OEM. Делови обележани замена или еквивалент се само да се премине референцата.

За производот

Купувачите избираат и

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фаб

Гордо произведен во САД Медиуми : Микроглас Строга контрола на квалитетот за супериорен производ...

Гарантирано Ќе Биде Компатибилен со оем производ Фотографиите може да бидат општи претстави на произво

Заменува p / n 600142 Гордо Направени во САД Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, за

Големина : 11 / 4 " Средни спецификации : Големина : 11 / 4 "Метод на поврзување : Притиснете го Врската Тип : При

Игла Вентили Мала тежина, мала големина, лесна инсталација и одржување Може да филтрира мали честички, д

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фаб

Леано алуминиумска конструкција со внатрешна електрофоретска (ЕПД) облога за супериорна издржливост Л�

Заменува p / n 93123117 Гордо Направени во САД Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, з

33% до 50% помала големина на домување обезбедува подобар изглед и вклопување од куќиштата со конкурентна

Гарантирано Ќе Биде Компатибилен со оем производ Сите производи се загарантирани да бидат ослободени о

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Гордо Произведени во САД Медиуми : Микроглас Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Концентрација на примерок од 100 до 500 € во ротори со фиксен агол што прифаќаат цевки за центрифуга од 2,2 ml

обична Или решеткана Површина Хидрофилна Влажност Работна температура 55°C максимум Биолошки инертните

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Заменува p / n 76491 Гордо Направени во САД Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, за�

Гордо Произведени во САД Медиуми : ХАРТИЈА Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фаб

Гордо Произведени во САД Медиуми : 304 СС ЖИЦА Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Филтрите за компримиран воздух ги отстрануваат загадувачите и субмикроничните загадувачи од чистиот в

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Заменува п / н 306781А Гордо Направени во САД Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот,

Гордо Произведени во САД Медиуми : 304 СС ЖИЦА Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Заменува п / н 1574 Гордо Направени во САД Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, з

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фаб

Спецификации : Номинална должина : 2,0инчи, 25микрон, 304 SS Медиум за жица од не'рѓосувачки челик, медиуми со �

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фаб

Тип На Производ : Професионална Здравствена Заштита Димензии На Пакетот : 10 Земја На Потекло : Германија.

Компатибилен со оем производ Произведено во САД Количина попусти на располагање Ве молиме контактирај�

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фаб

Scroll